Infolinka ZDARMA: 800 888 448

po–pá (pracovní dny) 9–18 hod.

Zbývá 3 000 Kč do dopravy ZDARMA
0 Košík
   

MARKBASS MB58R 121 Energy

basový box

Odešleme dnes
Počet ks:
30 dní na vrácení zboží
Záruka: 2 roky
Kalkulačka splátek
Pojištění nástroje
Více informací: 800 888 448
basový box

Řada Energy je ta, která se blíží řadě Standard a má více energie na středních frekvencích.

Série MB58R je další ukázkou toho, jak je Markbass o krok dopředu v inovacích díky využívání nejmodernějších technologií. Zase jednou dokázal Marco De Virgiliis se svým průkopnickým duchem vytvořit novou sérii produktů, které, s využitím zakázkových komponentů, jež vznikly díky mnoha letům zkušeností a výzkumu Markbass, a využitím revolučních materiálů s okem upřeným do budoucnosti a k životnímu prostředí, dokázal zachytit tón a výkon a vyrovnat se s problémem přenosnosti.

MB58R 121 ENERGY je osazen 1×12'' neodymiovým reproduktorem Markbass a 1“ driverem s hornou. S výkonem 400W může sloužit se zesilovačem Markbass jako samostatný kabinet nebo jako rozšiřující kabinet pro komba Mini CMD 121 a CMD 121. Je to přenosné řešení (váží pouhých 10,7 kg), které pokryje vaše veškeré potřeby a je také ideální pro kontrabasy a akustické baskytary, neboť tento kabinet věrně reprodukuje zvuk akustických nástrojů.
Nezaměnitelný tón

Předností produktů Markbass vždycky byl nezaměnitelný tón. Tahle nová série je složena ze zakázkových komponentů, které se zrodily z mnohaletých zkušeností.
Vyrobeno v Itálii

Nejde jen o technologii, ale i glokalizaci a výrobu v Itálii. Glokalizace je pro Markbass klíčové slovo, které znamená využití a optimalizaci lokálních zdrojů, abychom byli konkurenceschopní na globálním trhu.
Eco-friendly

Je čas začít myslet na budoucnost; soustředit se na produkt a na životní prostředí kolem něj.
Úžasný poměr výkonu a hmotnosti

Moderní technologie s úžasným poměrem výkonu a hmotnosti. Reprobox MB58R 121 ENERGY je osazen 1×12'' ultra lehkým neodymiovým reproduktorem a díky revolučnímu materiálu a technologii kabinetu váží pouhých 10,2 kg. Pojme úctyhodných 400W, a je to číslo jedna pro hráče na akustické baskytary.

Odkaz na stránky výrobce Markbass

Něco o výrobci:
Markbass je společnost navrhující a vyrábějící zesilovače a jiné příslušenství převážně pro basové nástroje. Společnost nese svůj název již od roku 2001, ale její kořeny sahají do 80. let minulého století. Zakladatelem společnosti je Marco Virgiliig, který začínal v oblasti telekomunikačních technologií a postupně se více začal zajímat o zesilovací techniku. On sám je považován za průkopníka neodynových reproduktorů.

Možnosti doručení po ČR | Více informací o doručení zde
Osobní odběr (prodejna Ostrava - Poruba)ZDARMA
Zboží si můžete bezplatně vyzvednout na prodejně Muzikant.cz v Ostravě-Porubě
Obchod poblížDopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Výdejní místo Zásilkovna.czDopravné a balné 75 Kč + Platba na dobírku 30Kč
Česká pošta (Balík do ruky)Dopravné a balné 90 Kč + Platba na dobírku 30Kč
GLS KurýrDopravné a balné 85 Kč + Platba na dobírku 20Kč
Výdejní místo Balíkovna.czDopravné a balné 60 Kč + Platba na dobírku 30Kč

Zboží můžete zaplatit :

Prodejna Ostrava-Poruba zavřena
Dnes: 9:00-18:00
Skrýt